Anlık Bildirim

Microsoft, Bing Chat sohbet robotunu Skype'a entegre etti

Microsoft, Skype'ta sohbet deneyimini iyileştirmek için yapay zekayı devreye soktu. Şirket yazılıma metin mesajlarının istenilen tonda yeniden yazılmasını sağlayan bir özellik ekledi.

Microsoft, Bing Chat sohbet robotunu Skype'a entegre etti Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, akıllı sohbet robotu Bing Chat'i ürünlerine dahil etmeye devam ediyor. Yapay zekayı temel alan teknoloji bu kez Skype sohbet deneyimine entegre edildi.

Skype Insider 8.104 önizleme yapısında yer alan Tone Rewrites özelliği bir mesaj metninin farklı tarzlarda yeniden yazılmasına yardımcı oluyor. Şu anda Profesyonel, Gündelik ve Alaycı gibi bazı seçenekler mevcut.

Microsoft, Bing Chat sohbet robotunu Skype'a entegre etti Tam Boyutta Gör

Nasıl çalışıyor?

Kullanıcı mesaj metnini girdikten sonra metin alanının üzerindeki menüden istediği tonu seçiyor. Ardından Bing Chat mesajı belirtilen tarzda yeniden yazacaktır. Son aşamada kullanıcıya metni onaylamak ya da orijinal metne geri dönmek kalıyor.

Ayrıca sonuçları karşılaştırmak ve en uygun olanı seçmek için stili tekrar değiştirmek de mümkün. Bing Tone Rewrites özelliği Skype kullanıcılarına kademeli olarak sunuyor. Dolayısı ile hemen göremezseniz bir süre sonra tekrar kontrol etmeniz gerekebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim