Anlık Bildirim

Microsoft çalışanları bile desteklenmeyen bilgisayarda Windows 11 kullanıyor

Microsoft uzmanlarının YouTube canlı yayınında bir detay gözlerden kaçmadı. Çalışanlardan birinin kullandığı bilgisayarda, Windows 11 tarafından desteklenmeyen bir işlemcinin bulunduğu görüldü.

Microsoft çalışanları bile eski PC'de Windows 11 kullanıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft uzmanları geçtiğimiz günlerde YouTube'da bir canlı yayın gerçekleştirdi. Windows 11'in yeni Görev Yöneticisi'nin gösterildiği bu canlı yayında, Microsoft Program Yöneticisi Claton Hendricks'in eski bilgisayarında yeni Windows işletim sistemini kullandığı fark edildi.

Yayınlanan videoda uzmanın Intel Core i7-7660U tabanlı bir cihaz kullandığı görülüyor. Ancak sorun şu ki söz konusu işlemci Windows 11'in resmi olarak desteklediği işlemciler listesinde yer almıyor. Meraklı gözlerin durumu fark etmesinin ardından Microsoft'a eleştiri okları yöneltildi.

"Onlar da işlemci gereksinimlerini saçma buluyor"

Microsoft'un desteklenmeyen eski cihazlara Windows 11 yüklenmesini resmi olarak engellediğini ve bu gereksinimleri bir şekilde aşarak kurulum yapanlara ise güncelleme desteği sunmayacağını hatırlatan kullanıcılar şirketi iki yüzlülükle suçladı.

Microsoft desteklenmeyen bilgisayarların Windows 11'e yükseltilmesine pek sıcak bakmıyor. Şirket bu tür bir yükleme yapanlara resmi destek veya sistem güncellemesi sağlamayacak. Kullanıcılara göre canlı yayında fark edilen bu detay, Microsoft çalışanlarının bile işlemci gereksinimlerini saçma bulduklarını kanıtlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24797 kez okundu.
20 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim