Anlık Bildirim

Microsoft Edge tarayıcısında iki sekme yan yana açılabilecek: İşte yeni özellik

Microsoft'un internet tarayıcısına kullanışlı bir sekme özelliği geldi. Edge'in beta sürümüne iki web sitesini yan yana görüntüleme imkanı sunan bölünmüş pencere özelliği eklendi.
Microsoft Edge'de iki sekme yan yana açılabilecek Tam Boyutta Gör
Microsoft Edge'in beta sürümüne son derece kullanışlı bir özellik eklendi. Bölünmüş pencere (bölünmüş ekran) olarak adlandırılan işlev sekmeler arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan iki web sitesinin yan yana görüntülenmesine olanak tanıyor.

Yeni özellik etkinleştirildikten sonra tarayıcının üst menüsünde, adres çubuğunun hemen yanında bölünmüş ekran tuşu görünüyor. Bu tuşa basıldığında mevcut sekme sola doğru kayıyor ve sağdaki yeni pencerede arka plan sekmelerinden birini seçiyorsunuz.

Kararlı sürüme gelmesi bekleniyor

Microsoft'un tarayıcısına dahil edilen bölünmüş pencere özelliği aynı anda birkaç sekmeyle çalışması gereken kullanıcılar için kesinlikle kullanışlı olacaktır. Şimdiye kadar bunun için iki farklı tarayıcı penceresi açıp yan yana getirmek gerekiyordu.

Edge'in beta sürümündeki yeni özellik bu işlemi daha kolay hale getiriyor. Mevcut halinde adres çubuğu da dahil olmak üzere web tarayıcısının tüm üst menüsünün her iki sekme için de ortak kaldığını belirtelim. Bölünmüş pencerenin yakında tarayıcının kararlı sürümünde kullanıma sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim