Anlık Bildirim

Microsoft ve Sega stratejik ortaklık kurdu: İki şirket de Azure'u kullanarak oyun geliştirecek

Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Microsoft ve oyun dünyasının popüler şirketlerinden Sega, Azure odağında bir stratejik ortaklık kurdu.              

Microsoft ve Sega stratejik ortaklık kurdu

Özellikle son dönemlerde birçok büyük şirketin daha küçük şirketleri satın aldığını veya ortaklık kurduğunu görüyoruz. Bu konuda son zamanlarda bir hayli aktif olan Microsoft ise geçtiğimiz saatlerde yeni bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Microsoft Sega'dan Stratejik Ortaklık

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre Microsoft ve Sega, stratejik bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık doğrultusunda her iki şirket de Microsoft Azure bulut altyapısını kullanarak oyun geliştirmeyi keşfedecek.

Bu ortaklık aynı zamanda Sega'nın daha önce duyurduğu "Süper Oyun" projesinin geliştirilmesine de yardımcı olacak. Sega'nın Süper Oyun'u "Küresel", "Çevrimiçi", "Topluluk" ve "IP kullanımı" gibi birkaç temele odaklanıyor. Microsoft'un kurumsal başkan yardımcısı Sarah Bond, "Microsoft bulut teknolojilerini kullanarak gelecek için benzersiz oyun deneyimleri yaratmanın yeni yollarını keşfederken Sega ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim