Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'de özelleştirme uygulamalarını engellemeye başladı

Başlat menüsü ve görev çubuğunu değiştirenlere kötü haber; Microsoft, Windows 11'de artık özelleştirme uygulamalarına izin vermiyor. İşte detaylar:              
microsoft windows 11 özelleştirme uygulamalarını engelliyor Tam Boyutta Gör
Windows 11 24H2 sürümü kullananlar, arayüzü özelleştirmeye yönelik üçüncü parti uygulamaların çalışmadığını fark etti. Microsoft, bu uygulamaları çalıştırmayı engellemekle kalmıyor, aynı zamanda yeni sürüme yükseltmeyi de engelliyor.

Başlat menüsü ve görev çubuğunu değiştiren uygulamalar çalışmayacak

Windows 11’de görev çubuğunu ve Başlat menüsünü değiştirmek için kullanılan popüler bir araç olan StartAllBack, artık çalışmıyor. Windows 10’un görev çubuğunu getiren ExplorerPatcher da Windows 11 24H2 sürümde kullanılamıyor. Peki, neden?

Microsoft, bu özelleştirme uygulamalarının Windows’ta güvenlik veya performans sorunlarına neden olduğu gerekçesiyle kullanılmasına izin vermiyor. İlginç olarak StartAllBack de ExplorerPatcher da gayet iyi ve herhangi bir performans sorunu olmadan çalışıyor. Kullanıcılar, dosya ismini değiştirerek bu engeli aştıklarını söylüyor.

Windows 11 24H2, kullanıcı arayüzünü özelleştirmek için üçüncü parti uygulamalara güvenen kullanıcıların başını ağrıtacak bir sürüm olacak. Bu sürümün tüm kullanıcılar için Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3984 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim