Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'de kullanıcılara reklam gösterecek yeni bir yer buldu

Yazılım devi Microsoft, Windows 11 kullanıcılarına reklam gösterecek yeni bir alan buldu. Şirket daha önce de işletim sisteminin Başlat Menüsü ve Dosya Gezgini'ne reklam eklemişti.
Microsoft, Windows 11'de reklam gösterecek yeni bir yer buldu Tam Boyutta Gör
Microsoft son zamanlarda Windows 11'in çeşitli bölümlerine reklam ekleme çalışmaları yapıyor. Yazılım devi yeni işletim sisteminin Başlat Menüsü ve Dosya Gezgini'nde reklam gösterimini zaten test etmeye başlamıştı. Ancak bununla da yetinmeyecek gibi görünüyor.

Şirket son olarak olarak Ayarlar menüsüne reklam ekledi. İnternete düşen ekran görüntülerine bakılırsa tanıtımların çoğu Ayarlar uygulamasının ana ekranında görünecek. Microsoft'un söz konusu alana Microsoft 365 reklamları entegre ettiği görülüyor.

Microsoft, Windows 11'de reklam gösterecek yeni bir yer buldu Tam Boyutta Gör

Hesaplar bölümünde de benzer çalışmalar var

Ayarlar uygulamasının Hesaplar bölümü için de benzer bir hazırlık yapılıyor. Bu kısımda Microsoft hesabına giriş yapma önerisi ve yazılım ürünlerine yönelik ürün destek bildirimlerine yer verildiğini görüyoruz. Paylaşılan görüntüde Office 2013 desteğinin sona erdiği hatırlatılıyor.

Microsoft'un bu tür girişimlerle abonelik tabanlı hizmetini öne çıkararak gelirini artırmayı hedeflediği ortada. Bu değişikliklerin çoğu şimdiye kadar yalnızca Insider yapılarında ortaya çıktı. Kararlı sürüme ne zaman aktarılacağı ve kullanıcılara kapatma seçeneği sunulup sunulmayacağı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim