Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 12 söylentileri hakkında konuştu

Microsoft kısa bir süre önce Windows 11'e yönelik ilk büyük güncellemeyi yayınlamıştı. Bunun öncesinde bir Soru-Cevap oturumu düzenleyen şirket yöneticilerine Windows 12'nin durumu soruldu.

Microsoft, Windows 12 söylentileri hakkında konuştu Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Windows 11'e yönelik ilk büyük güncellemeyi kısa bir süre önce yayınlamıştı. Windows 11 22H2'nin duyurusu sırasında şirket yöneticilerinin katıldığı bir Soru-Cevap oturumu düzenledi. Basın mensupları Windows Pazarlama Genel Müdürü Aaron Woodman'a ortalıkta dolaşan Windows 12 söylentileri soruldu.

Deneyimli yönetici yeni işletim sisteminden haberdar olmadığını ve şu anda Windows 11 için yıllık özellik güncellemeleri sunmaya odaklandıklarını belirtti. Aaron Woodman bu kaçamak yanıtı ile bir sonraki işletim sisteminin sistemin Windows 12 olacağı yönündeki söylentileri ne doğrulamış ne de yalanlamış oldu.

Microsoft, Windows 12 söylentileri hakkında konuştu Tam Boyutta Gör

Next Valley sızıntıları

Bununla birlikte daha önceki sızıntıların aksini gösterdiğini hatırlatalım. Microsoft'un Next Valley kod adlı Windows 12'nin erken geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor. Bildiğiniz üzere Windows 11'in kod adı Sun Valley'di. Ek olarak yeni işletim sisteminin çıkış tarihine yönelik bazı tahminler de var.

Bildiğiniz üzere Microsoft işletim sistemleri için üç yıllık bir güncelleme döngüsüne geçme kararı almıştı. Bu da ana Windows sürümlerinin her üç yılda bir yayınlanması demek. Buna dayanarak Windows 12'nin 2024'ten daha erken bir tarihte gelmeyeceği belirtiliyor. Yani 2024 yılı 11'inci sürüm için üç yıllık döngünün sonu olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25707 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim