Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'i bekleyenler için rahatlama videosu yayınladı

Microsoft, 24 Haziran'da Windows 11'i tanıtacağını ima eden bir paylaşım daha yaptı. Şirketin heyecanı yatıştırmak için yayınladığı rahatlatıcı etkiye sahip video da 11 sayısına işaret ediyor.

Microsoft, Windows 11'i bekleyenler için rahatlama videosu yayınladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, 24 Haziran'da yeni nesil Windows'u tanıtacak. Şirketin büyük çaplı revizyondan bahsetmesi mevcut işletim sistemine yönelik bir güncellemeden ziyade Windows 11'in tanıtılacağı yönünde beklentilere yol açtı. Yazılım devi bununla ilgili ince bir ipucu daha verdi.

Microsoft, 800 bin aboneye ulaşan resmi YouTube hesabında Windows 95, Windows XP ve Windows 7 işletim sistemlerinin başlangıç seslerini içeren bir video yayınladı. Yüzde 4.000 yavaşlatılarak meditatif hıza düşürülen seslerin, yaklaşan etkinlik hakkında aşırı heyecanlı olanlar için rahatlatıcı bir etkiye sahip olduğu vurgulanıyor.

Videodaki "11" detayı

Sizin de görebileceğiniz üzere yayınlanan video tam olarak "11 dakika" uzunluğunda. Ne 1 saniye eksik ne de fazla. Şirketin bu işaretle Windows 11'e atıfta bulunduğu düşünülüyor. Zira yazılım devi daha önceki teaser görüntülerde de bu yönde imalarda bulunmuştu.

Microsoft, Windows 11'i bekleyenler için rahatlama videosu yayınladı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yayınladığı etkinlik teaser'ında, pencereden geçen ışık yerde "11" sayısına benzer bir gölge oluşturuyordu. Gözlerden kaçmayan bu detay da şirketin ince bir ipucu vermiş olabileceği şeklinde yorumlandı. Sun Valley kod adlı yeni Windows sürümü ile tanışmamıza çok az bir süre var. Ay sonuna doğru merak edilen tüm detayları öğrenmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34616 kez okundu.
31 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim