Anlık Bildirim

Milyarder yatırımcı Ray Dalio’dan Bitcoin (BTC) yorumu

Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, Bitcoin hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Bitcoin'in güvenli olduğunu söyledi ve nakit paraları eleştirdi.

Milyarder yatırımcı Ray Dalio’dan Bitcoin (BTC) yorumu Tam Boyutta Gör

Milyarder iş insanı Tim Draper, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor gibi kripto para dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Texas A&M Bitcoin Konferansı’nda konuşan Ray Dalio, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "Bitcoin, kendisini emsal değeri olan bir para birimi olarak ispatladı" diyen Dalio, en popüler kripto para biriminin hiçbir zaman hack saldırısına uğramadığını, benimsenmesini artarak devam ettireceğini dile getirdi.

Kripto para topluluğuna da seslenen Ray Dalio konuşmasında, “Yatırımcılar tek bir varlığa odaklanmamalı. Portföyünüz üzerinde çeşitlendirici bir etkisi olacak varlıklara yönelebilirsiniz.” diyerek yatırımcıları kripto para yatırımına teşvik etti. Dalio ayrıca devlet tahvilleri ve nakit ile ilgili eleştirilerini sürdürerek, yatırımcıların bu varlıkları ellerinde tutmamaları gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.

Tesla ve Spacex şirketlerinin CEO’su Elon Musk, Clubhouse'da yakın zamanda katıldığı bir röportajda benzer açıklamalarda bulunmuştu:

" Bitcoin destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Ve sanırım Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.”

BTC büyük düşüş yaşadı

Milyarder yatırımcı Ray Dalio’dan Bitcoin (BTC) yorumu Tam Boyutta Gör

Günün erken saatlerinde BTC büyük oranda değer kaybetti. 17 Nisan'da 60 bin doların üzerinde seyreden BTC değeri 18 Nisan saat 06.30 sularında 51 bin dolara kadar düştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26670 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ray Dalio, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim