Anlık Bildirim

MMO Warhammer: Odyssey'in tam sürümü mobil cihazlar için yayınlandı

Bir süredir beta testleri yapılan MMO Warhammer: Odyssey'in tam sürümü iOS ve Android için ücretsiz bir şekilde çıkışını gerçekleştirdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MMO Warhammer: Odyssey'in tam sürümü mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Virtual Realms'in yaptığı MMO Warhammer: Odyssey'in tam sürümü iOS ve Android cihazlar için yayınlandı.

Bir süredir beta testleri yapılan Warhammer: Odyssey, Old World'un ikonik bölgelerine gidebildiğiniz Warhammer evreninde geçen bir açık dünya MMO'sudur. Klasik MMO'da olduğu gibi ister arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz, ister tek başınıza. Oyunda üç farklı ırk bulunuyor: İnsan, elf ve cüce. Altı farklı da sınıf bulunuyor: Witch Hunter, Archmage, Slayer, Engineer, Shadow Warrior ve Warrior Priest. Sınıflar da farklı uzmanlıklar ve becerilerle birlikte 12 farklı alt sınıfa ayrılıyor.

MMO Warhammer: Odyssey'i şu anda App Store ve Google Play üzerinde ücretsiz bir şekilde bulabilirsiniz. Oyunun boyutu yaklaşık olarak 2.5GB. Oyunun mağaza sayfalarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

https://apps.apple.com/tr/app/warhammer-odyssey/id1544706600

https://play.google.com/store/apps/details?id=asia.virtualrealms.warhammerodyssey&hl=en_GB&gl=tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim