Anlık Bildirim

Activision, mobil cihazlar için yeni bir Call of Duty oyunu üzerinde çalışıyor

Her yıl yayınlanan oyunları dışında mobil için de oyun geliştirmeye başlayan Activision, mobil için yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını onayladı.

Mobil için yeni bir Call of Duty oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty'nin bildiğiniz gibi her yıl yeni bir oyunu çıkıyor. Son birkaç yıldır ise oyunun arkasındaki şirket Activision, mobil oyun ve ücretsiz online oyun ile seriyi iyice genişletti. Şimdi ise mobil için bir Call of Duty oyunu daha geliyor

Mobil için Call of Duty Oyunu Geliyor

Geçtiğimiz aylarda çıkan iş ilanlarının ardından Activision başkanı Rob Kostich resmi olarak açıkladı. Activison kendi mobil stüdyosu ile mobil için yeni bir Call of Duty oyunu geliştiriyor. Şu anda şirket işe alım sürecinde.

Daha öncesinde yeni bir şirket içi stüdyo kurulduğu ve işe alım yapıldığı ortaya çıkmıştı. Şirket bu yeni stüdyo ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "İlk projemiz Call of Duty markasının yeni bir oyunu olacak. Mobil, konsol ve PC oyunları konusunda deneyimi olan yeni yetenekler arıyoruz."

Ne yazık ki bu yeni oyun ile ilgili hiçbir detay paylaşılmadı. Call of Duty Mobile çıkışı ile birlikte her ay farklı bir rekora imza atmıştı. Bu yüzden bu haberin pek de şaşırtıcı olmadığını söylemek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim