Anlık Bildirim

Mobil oyun Plague Inc'in, dünyayı salgından kurtarmaya çalıştığınız The Cure genişlemesi ücretsiz olarak yayınlandı

Özellikle salgının ilk dönemlerinde bir hayli popüler olan, dünyayı bir salgın ile yok etmeye çalıştığını Plague Inc'in her şeyi tersine çeviren The Cure genişlemesi yayınlandı.

Mobil oyun Plague Inc'in, dünyayı salgından kurtarmaya çalıştığınız The Cure genişlemesi ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ndemic Creations'ın yaptığı strateji oyunu Plague Inc'in genişleme paketi The Cure ücretsiz bir şekilde yayınlandı.

Normalde ölümcül bir salgın yarattığınız ve tüm dünyayı ele geçirmeye çalıştığınız Plague Inc oyununun, işleri tam tersine çeviren genişlemesi yayınlandı. The Cure isimli genişlemede tahmin edebileceğiniz gibi bu sefer de salgını tamamen yenip ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. 

Bu yeni genişleme paketinde maskeleri zorunlu kılacaksınız, ülkeleri karantinaya alacaksınız ve deneysel tedavileri deneyeceksiniz. Bir yandan da ekonomik olarak halka destekte bulunup onları evde tutmaya çalışacaksınız.

The Cure isimli eklenti paketi, ana oyuna sahip tüm oyuncular için gerçek salgın bitene kadar ücretsiz olacak. Ana oyunu ise şu anda App Store üzerinde 2,99 TL'ye, Google Play üzerinde ise ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

Plague Inc, özellikle Covid-19 salgının çıktığı zamanlarda oldukça popüler olmuştu ve hatta Çin'de yasaklanmıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim