Anlık Bildirim

Pokemon Go rekora doymuyor: İndirme sayısı 75 milyonu geçti

Tüm dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go rekorları altüst etmeye devam ediyor. Açıklanan son verilere göre kısa süre içerisinde en hızlı büyüyen oyun olmayı başaran yapım Play Store'da da rekor kırdı.
İlk olarak 6 Temmuz’da yayınlanan ve şu an 32 ülkede resmi olarak indirilebilen Pokemon Go, henüz -ülkemiz de dahil- diğer coğrafyalara açılmamış olmasına rağmen çok kısa bir süre zarfında büyük başarılara imza atıyor. Hatırlayacağınız üzere ilk haftasında App Store’da tüm zamanların en fazla indirilen uygulaması ünvanını elde eden yapım bu kez Google Play Store’daki rekoruyla başarısını taçlandırdı.
Sensor Tower’ın açıkladığı verilere göre Android platformunda yayınlandıktan sadece 19 gün sonra 50 milyon indirme barajını geçen oyun bu sayıya en kısa sürede ulaşan oyun oldu. Karşılaştırma yapmak gerekirse aynı eşik değerine Color Switch'in 77 günde, Slither.io’nun 81 günde, Candy Crush Jelly Saga’nın 112 ve Agar.io'nun ise 123 günde ulaştığını söyleyebiliriz. Dünya çapında 75 milyondan fazla indirildiği tahmin edilen Pokemon Go, her iki platformdaki veriler göz önüne alındığında hem maddi açıdan hem de indirme sayılarıyla tüm zamanların en hızlı büyüyen oyunu olarak adını altın harflerle yazdırıyor.
Niantic Labs’ın CEO’su John Hanke ise yaptığı açıklamada oyuna kısa süre içerisinde Pokemon takası, eğitimi, alışverişi gibi özelliklerinin geleceğini ve en önemlisi sürpriz yeni Pokemon’ların eklenebileceğini müjdeledi. Duyurulan son yeniliklerle birlikte Pokemon Go’nun yaklaşık iki ay içerisinde 100 milyon barajını geride bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim