Anlık Bildirim

Google bir uygulamayı daha sonlandırdı: Güvenilir Kişiler

Kısa süren bir hizmet geçmişinden sonra Google bir uygulamasını daha kapatma kararı aldı. Güvenilir Kişiler artık uygulama mağazalarında yer almayacak ve yakın zamanda destek de sonlanacak.

Google bir uygulamayı daha sonlandırdı: Güvenilir Kişiler

Google, birçok uygulama üretip bir süre sonra bunların çoğunu kapatma konusunda kötü bir üne sahip. Google son olarak, Güvenilir Kişiler uygulamasını hem Google Play'den hem de App Store'dan kaldırdığını e-posta yoluyla duyurdu.

Kervana Güvenilir Kişiler de katıldı

Güvenilir Kişiler, insanların güvendikleri arkadaşlarının ve aile üyelerinin konumlarından haberdar olmalarının bir yolu olarak ilk olarak yaklaşık dört yıl önce başlatıldı. Güvenilir Kişiler uygulaması ile yalnızca konum paylaşımı yapılmıyor aynı zamanda bir kişinin son etkinliğini ve cihaz pil durumunu da görülebiliyordu. Google, Güvenilir Kişiler'i yeterli kullanıcı sayısına ulaşamadığı için kapatma kararı aldı.

Güvenilir Kişiler uygulama kaldırılıyor olsa da, Google 1 Aralık 2020'ye kadar uygulamayı desteklemeye devam edecek. Böylece uygulama, bir aydan biraz daha fazla zaman kadar kullanabilir olacak.

Google, Güvenilir Kişiler uygulamasının özelliklerini Haritalar'a entegre etti. Canlı konumunuzu arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmaya devam etmek istiyorsanız, bunu Google Haritalar'da yapabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim