Anlık Bildirim

MoneyGram CEO’su Stablecoin havalelerinde gelecek görüyor

Para transferi şirketi MoneyGram, stablecoinleri kullanarak yurt dışına para transferi hizmeti sunmayı planlıyor.                                                 

MoneyGram’ın CEO’su Stablecoin’ler için heyecanlı Tam Boyutta Gör

Önde gelen para transfer şirketlerinden MoneyGram, Stellar ortaklığında kullanıcıların Stablecoin ile yurt dışına para transfer etmelerini sağlayacak yeni bir hizmet başlatmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte MoneyGram‘ın CEO’su ise fiat ve stablecoin‘ler arasında bir köprü kurmak istediklerini söyledi. 

Ripple’ın eski ortaklarından ve önde gelen para transfer şirketlerinden biri olan MoneyGram, stablecoinler ile yurt dışına para transfer hizmeti başlatmayı planlıyor. ABD’nin popüler fintech şirketlerinden MoneyGram, dijital para birimlerinin benimsenmesi konusundaki çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 

Şirket, ayrıca Blockchain tabanlı varlıklara da oldukça önem veriyor. Şirketin CEO’su Alex Holmes yaptığı bir röportajda, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Kripto dünyası ve fiat dünyası bugün gerçekten uyumlu değil. Kripto dünyasından fiat dünyasına bir köprü olmaya çalışıyoruz” 

Holmes ek olarak gelişmekte olan pazarda havalelerin daha popüler hale gelmesi ve Blockchain teknolojisinin potansiyelinin tamamından yararlanılması gerektiğini de vurguladı. Son olarak LUNA ve UST’nin çöküşünün yarattığı belirsiz atmosfere rağmen Holmes, dijital para birimlerinin geleceğine hala inandığını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim