Anlık Bildirim

Monster Hunter filminin, ilkinden çok daha etkileyici olan yeni fragmanı yayınlandı

Sevilen oyun serisi Monster Hunter'dan uyarlanan aynı isimli filmden yeni bir fragman paylaşıldı. Çin'e özel olan fragman ilk yayınlanan fragmandan çok daha iyi.

Monster Hunter filminin, ilkinden çok daha etkileyici olan yeni fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Capcom'un aynı isimli başarılı video oyun serisinden uyarlanan Monster Hunter filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Dürüst olmak gerekirse bu sefer düzgün bir fragman var karşımızda.

Bir süredir yapım aşamasında olan ve geçtiğimiz aylarda ilk fragmanı yayınlanan Monster Hunter filminin, Çin için özel hazırlanan fragmanı yayınlandı. İlk yayınlanan fragman hayranlar tarafından hiç beğenilmemişti ve büyük eleştirilere maruz kalmıştı.

Yayınlanan yeni fragmanın ise daha güzel olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle fragmanda bol bol aksiyon ve bol bol canavar görüyoruz. Daha önceki bir röportajda filmin yönetmeni Paul W.S. Anderson, filmde 5, 6 farklı canavar kullanabildiğini söylemişti.

Monster Hunter filmi 30 Aralık'ta yayınlanacak. Monster Hunter'ın yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim