Anlık Bildirim

Monster Notebook’tan kampanya: Abra veya Tulpar laptop alanlara, 800 TL'lik oyun paketi hediye

Türkiye'nin en çok tercih edilen dizüstü bilgisayarmarkası Monster, yeni bir kapmanya başlattı. Abra veya Tulpar serisi bilgisayar alanlara toplamda 800 TL'lik oyun paketi hediye.

Monster Notebook’tan kampanya Tam Boyutta Gör

Son dönemdeki aktiflikleri ile konuşulan teknoloji şirketlerinden birisi olan Monster Notebook, geçtiğimiz satlerde yeni kampanyasını duyurdu. Monster Notebook, stratejik ortağı Intel’in iş birliği ile yeni bir kampanyaya başlıyor.

800 TL'lik Oyun Paketi Hediye

Bugünden itibaren Intel Core™ i7 işlemcili Abra ve Tulpar serisi laptop alan kullanıcılar, toplamda 4 farklı hediyeye sahip oluyor. Aksiyon, macera ve RYO türünde bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikayesi olan Biomutant’ın güncel satış fiyatı 299 TL. Kampanyadan yararlanan kullanıcılar Biomutant’ın tam indirme erişimine sahip olmanın yanı sıra 309 TL değerindeki Bless Unleashed oyun içi içeriğine, 199 TL değerindeki Dungeon 2 oyununa ve yalnızca Intel Gaming Access üzerinden ulaşılabilen Fortnite – Splash Squadron Set oyun içi içeriğine erişim ayrıcalığı kazanıyor.

Kampanya 31 Aralık 2021'e kadar devam edecek ve bu süreçte Intel® Core™ i7 işlemcili Monster Abra ve Tulpar serisi dizüstü bilgisayar alan kullanıcıların, 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için Monster Notebook’un web sitesindeki kampanya sayfasından anahtar kodlarını alarak bu kodları en geç 31 Ocak 2022 tarihine kadar aktive etmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14415 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster notebook, Yazılım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim