Anlık Bildirim

Motorola'nın yeni amiral gemisi 200MP birincil lens ve 125W hızlı şarjla gelecek

Lenovo'nun sahibi olduğu Motorola'nın üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi telefon hakkında ilk bilgiler sızmaya başladı. Frontier kod adlı cihaz, Snapdragon 8 Gen 2'den güç alacak.

Motorola'nın yeni telefonu 200MP kamera ve 125W şarjla gelecek Tam Boyutta Gör

Motorola'nın yeni bir amiral gemisi akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Frontier kod adlı cihaz hakkında ortaya çıkan yeni bir sızıntı, telefonun teknik özelliklerine bir bakış sunuyor. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni Motorola cihazı, 200MP birincil lense sahip olacak.

Motorola Frontier'in neler sunması bekleniyor?

Sızıntılar cihazın 6.67 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekranla gelecek. Ekran, FHD+  çözünürlük ve  144Hz yenileme hızı sunacak. Telefonun Snapdragon 8 Gen 2 olarak adlandırılması beklenen Qualcomm'un henüz duyurulmamış yonga setinden güç alacağı söyleniyor. Frontier, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 12 GB RAM + 256 GB depolama seçenekleri sunacak.

Kamera detaylarına bakıldığında telefonda Samsung'un 200MP S5KHP1 birincil lensine 50MP Samsung S5KJN1SQ03 (JN1) ultra geniş lens ve 12MP IMX663 telefoto sensör eşlik edecek. Önde ise 60MP OmniVision OV60A kamera bulunacak.

Android 12'den güç alması beklenen Frontier'in USB Type-C bağlantı noktası üzerinden 125W'a kadar ve kablosuz olarak 50W'a kadar hızlı şarj desteğiyle gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim