Anlık Bildirim

Bitcoin oynayan hamster ile tanışın: Yüzde 20 kazanç

Bir farkındalık projesi kapsamında hamster hareketlerini kripto para ticaret botuna uyarlayan gençler 4 ay gibi bir sürede sermayeyi yüzde 20 büyütmeyi başarmış.

Bu hamster Bitcoin’den kâr ediyor Tam Boyutta Gör

Sayısız insan bugün kripto para dünyasında kendisine finansal özgürlük sağlamak peşinde. Bunların büyük kısmı da kripto para dünyasında işlerin nasıl yürüdüğünün farkında değil. İki Alman genç buna dikkat çekmek istemiş. 

Bitcoin oynayan fare

Anonim kalmak isteyen gençler Mr Goxx adındaki hamsterları için bir düzenek kurmuş. Hamster tekerleğinin çubuklarına belirli sayıda kripto para ismi atanmış. Hamster nerede durursa oraya ait kripto para ismi sisteme iletiliyor. 

Hayvanın Buy ve Sell adında iki tüneli bulunuyor. Tekerleği çevirdikten sonra hangi tünele girerse sistem otomatik olarak alım veya satım yapıyor. Böylece sürekli olarak çalışan bir sistem ortaya çıkıyor. 

Hamster ilk ayında 326 Avroluk XLM alan hamster yüzde 7 civarında zarar etmiş ancak sonrasında başlayan yükseliş dönemine de denk geldiği için 27 Eylül itibariyle yüzde 20 civarında kazanç yakalamış. 

Gençler hayvanın 24 saatlik yaşantısını ve ticari işlemlerini canlı bir şekilde yayınlıyor. Bununla birlikte olayın bir farkındalık projesi olduğunu ve kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını vurguluyor. Ne var ki Mr Goxx kadar bu piyasada kazanç sağlayabilen kişi sayısı da çok değil. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim