Anlık Bildirim

MSI, HydroGen serisini yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Avrasya Ekonomi Komisyonu(EEC)'ndan gelen bir sızıntıya göre, MSI şimdi özel sıvı soğutma sistemleri kullanıcıları için tasarlanan Hydrogen adlı seriye dayalı bir RTX 3090 ekran kartı geliştiriyor.

Komisyondan gelen son dosyada, MSI'ın RTX 3060 serisini güncellenmiş bir GA106-302 grafik çipi ile yenileyeceğini ortaya koyuyor. Çoğu markanın aksine, MSI, potansiyel alıcıların hangi varyantı satın aldıklarını hızlı bir şekilde doğrulamalarına kesinlikle yardımcı olması gereken ürün adına LHR ibaresini ekleyecek. NVIDIA, güncellenmiş RTX 3060 modelini resmi olarak LHR serisine dahil etmemeye kararlı ancak, GA106 grafik çipi RTX 3080/3070/3060 Ti LHR modellerinde olduğu gibi düşük hash oranına sahip olacak.

MSI, Hydrogen serisini hayata döndürüyor

Sızıntı, MSI'ın ikonik serisinin geri dönüşüne hazırlandığını ortaya koyuyor. HydroGen serisi en son Fermi mimarisi günlerinde görüldü. GTX 580 Hydrogen, özel sıvı soğutma bloğuna sahipti ve mükemmel bir hız aşırtma grafik kartı olarak pazarlanmıştı. O zamandan beri MSI, Sloven soğutma şirketi EK ile işbirliği içinde tasarlanan Sea Hawk EK X adlı yeni bir seri yayınladı.

MSI, Hydrogen serisini hayata döndürüyor Tam Boyutta Gör

MSI bu nesil için yeni Sea Hawk EK X ürünleri piyasaya sürmediği için bu işbirliği artık sona ermiş gibi görünüyor. Şirket yeni nesil kartları, MSI ve Asetek tarafından tasarlanan Sea Hawk X'i hepsi bir arada (AIO) olan soğutma sistemiyle piyasaya sürdü. Şirketin AIO ve custom(özel) soğutma çözümlerini birbirinden ayırmak için HydroGen serisini geri getirmeyi amaçladığı söyelenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim