Anlık Bildirim

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın ölümünü, helikopterdeki iPad aydınlatabilir

Geçtiğimiz pazar günü Los Angeles'a bağlı Calabasas şehrinde geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybeden yıldız basketbolcu Kobe Bryant'ın ölümüne, pilotun iPad'i ışık tutabilir.

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın ölümünü, helikopterdeki iPad aydınlatabilir Tam Boyutta Gör

26 Ocak 2020 Pazar günü, Los Angeles yakınlarında, efsanevi basketbol oyuncusu Koby Bryant ve 13 yaşındaki kızı da dahil olmak üzere birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan feci bir helikopter kazası yaşandı.

Helikopterde kara kutu yoktu

Toplamda 9 kişinin olduğu belirtilen helikopterin, yoğun sis nedeniyle saatte 300 km/s hızla dağa çarptığı ve hiç kimsenin bu kazadan kurtulamadığı açıklanırken, ortaya çıkan yeni bir detay ise kazanın nasıl gerçekleştiği konusunu aydınlatabileceği belirtiliyor.

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın ölümünü, helikopterdeki iPad aydınlatabilir Tam Boyutta Gör

ABD Ulusal Ulaştırma Güvenlik Konseyi temsilcileri tarafından bildirildiği üzere, helikopterin enkazı incelendiğinde herhangi bir uçuş kaydedici veya kara kutunun bulunmadığı ifade ediliyor. Ancak, eğitmen olarak geniş bir deneyime sahip olan helikopter pilotunun, iPad tabletini yol tariflerini almak, hava koşullarını ve diğer görevleri izlemek için kullandığı biliniyordu. Yetkililerin de, Kobe Bryant hayranlarını yasa boğan helikopter kazasının karanlıkta kalan yanlarını, bu iPad'i ve enkazda bulunan diğer elektronik cihazları inceleyerek çözmeye çalışacakları belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim