Anlık Bildirim

Netflix, eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandırıyor

Netflix uygulamasını kullanan eski bir Samsung TV kullanıcısıysanız size kötü bir haberimiz var. Netflix önümüzdeki Aralık ayında eski model Samsung TV'ler için desteğini sonlandıracağını açıkladı.

Netflix, eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Evimizdeki televizyonlarımız sıklıkla değiştirdiğimiz veya yenilediğimiz elektronik eşyalardan değildir. Bu nedenle kullanım süreleri de uzundur diyebiliriz. Ancak TV modelimiz eskidikçe, desteklediği teknolojiler de gittikçe azalıyor ve bunun son örneği ise Netflix.

2010 ve 2011 modeller etkilenecek

Netflix tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre şirket 2 Aralık tarihinden itibaren eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandıracak ve bu cihazlarda artık Netflix kullanılamayacak. Şirket bu durumdan etkilenecek kullanıcılara, Netflix platformuna nasıl erişecekleri konusunda bilgi verdiklerini de belirtiyor. Bu durumdan 2010 ve 2011 yılında üretilen Samsung TV'lerin etkileneceğini de söyleyelim.

Netflix, eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un sitesindeki açıklama ise şu şekilde: "Netflix, 2 Aralık 2019 itibariyle, teknik kısıtlamalar nedeniyle, Netflix akış servisinin artık Samsung dahil olmak üzere bazı tüketici elektroniği cihazlarında desteklenmeyeceğini açıkladı." Buna ek olarak Samsung 2011 yılından sonra üretilen akıllı TV modellerinin bu durumdan etkilenmeyeceğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5777 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim