Anlık Bildirim

Popüler oyun Cuphead'ten uyarlanan Netflix animasyon dizisinden ilk fragman geldi

2017 yılında çıkış yapan ve birçok oyuncudan övgü dolu eleştiriler alan Cuphead'in Netflix uyarlaması The Cuphead Show!'un yayın tarihi ve ilk fragmanı paylaşıldı.

Netflix'in Cuphead animasyonundan ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

2017 yılının hem görselliği ile hem de oynanış kalitesiyle dikkat çeken ve yılın en iyi oyunlarından biri olan Cuphead'in animasyon dizisi bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de ilk fragman ve yayın tarihi paylaşıldı.

Çizim tarzı ve komedi tarzıyla kesinlikle oyunu birebir yansıttığını söyleyebiliriz. Oyunu sevenler için sevindirici bir haber. The Cuphead Show!, açıklamaya göre 18 Şubat'ta Netflix üzerinden yayınlanacak.

The Cuphead Show! Fragman

Ödüllü video oyunundan uyarlanan The Cuphead Show!; sevimli, fevri ve haylaz Cuphead ile temkinli ancak kolayca ikna edilebilir kardeşi Mugman'in talihsiz serüvenlerini anlatan, karakter odaklı bir komedi dizisi. Eğlence ve macera peşindeki iki kardeş, gerçeküstü Inkwell Adaları'nda türlü badireler atlatırken daima birbirlerinin arkasını kolluyor. Tabii sadece bir kurabiyenin kaldığı durumlar hariç. O zaman herkes kendi başının çaresine bakıyor.

Seslendirmenler şu şekilde: Wayne Brady (King Dice) Frank Todaro (Mugman), Tru Valentino (Cuphead), Joe Hanna (Elder Kettle) ve Luke Millington-Drake (The Devil). 1930'lu yılların çizgi filmlerinden esinlenerek yapılan oyun şu anda Xbox One, PlayStation 4, PC ve Switch üzerinde erişilebilir durumda. Dizinin yaratıcılığını ise Chad Moldenhauer ve Jared Moldenhauer üstleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim