Anlık Bildirim

Netflix’in yeni filmi The Last Days of American Crime, Rotten Tomatoes’tan sıfır puan aldı

5 Haziran tarihinde platforma eklenen Netflix orijinal yapımı The Last Days of American Crime, Film ve dizi eleştiri sitesi Rotten Tomatoes'tan sıfır puan aldı.

Netflix’in yeni filmi The Last Days of American Crime, Rotten Tomatoes’tan sıfır puan aldı Tam Boyutta Gör

Dijital içerik platformu Netflix, orijinal içerik ve filmlere yaptığı devasa yatırımlarla tanınıyor. Şirket etiketiyle yayınlanan yapımlar arasında çok başarılı ve yüksek inceleme puanları alan filmler olduğu gibi izledikten sonra tamamıyla vakit kaybı olarak düşünülebilecek tarzda yapımlar da karşımıza haliyle çıkıyor.

The Irishman, Roma, Marriage Story, Extraction ve The Night Comes for Us gibi her zevke hitap eden kaliteli filmleri izleyiciyle buluşturan Netflix’in karnesi ne yazık ki hep “pekiyiler” ile dolu değil. 5 Haziran tarihinde platforma eklenen aksiyon filmi, The Last Days of American Crime ünlü dizi ve film eleştiri sitesi Rotten Tomatoes’a göre tam da böyle bir yapım.

Rotten Tomatoes’ta yer alan 24 incelemenin hepsinden olumsuz yorumlar alan film, 2000 yılında gösterime giren ve John Travolta’nın başrolde olduğu bilim kurgu filmi Battlefield Earth’ten bile daha kötü. Birçok eleştirmene göre sinema tarihinin yüzkarası filmlerden biri olarak kabul edilen Battlefield Earth’ün bile %3 Rotten Tomatoes puanı olduğu düşünüldüğünde The Last Days of American Crime’ın bulunduğu pozisyon maalesef Netflix’i mutlu etmeyecek cinsten.

Netflix’in yeni filmi The Last Days of American Crime, Rotten Tomatoes’tan sıfır puan aldı Tam Boyutta Gör

Eleştirmenlerden sıfır puan alarak kendi çapında bir rekora imza atan filmin Rotten Tomatoes izleyici skoru ise %27 seviyelerinde. İşin ilginci The Last Days of American Crime, Netflix tarafından paylaşılan Top 10 listelerinde kendi yer bulmuş görünüyor. Film, ABD’de 7.sırada kendine yer bulurken, Türkiye’de ise şuan en çok izlenen 3. yapım. İzleyici beklentileri ve zevkleri haliyle her zaman farklılık gösterebiliyor.

Yaklaşık 150 dakika süren filmle ilgili senaryo, karakter gelişimi ve repliklere varıncaya kadar yapılan eleştiri yağmurundan ekranda gördüğümüz şiddet sahneleri de nasibini almış. New York Post film eleştirmeni Johnny Oleksinski, bu anlamda yaptığı yorumda “ Hikâye, karakterler ve replikler sizin için bir anlam ifade etmiyorsa ve tek görmek istediğiniz şiddet ise siz bile hayal kırıklığına uğrayacaksınız.” ifadelerini kullanmış.

The Last Days of American Crime, rotten Tomatoes’ta sıfır puana layık görülen tek film değil. 2002 yapımı Ballistic: Ecks vs Sever, 1991 yapımı Return to the Blue Lagoon ve 2004 yapımı Superbabies: Baby Geniuses 2 gibi filmler de siteden sıfır puan almış görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5497 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix orijinal filmi, netflix ve
2 etiket daha rotten tomatoes Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim