Anlık Bildirim

Netflix'in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta yayında

Netflix yerli içeriklerine devam ediyor. Sıcak Kafa isimli yeni yerli diziden ilk görüntüler ve yayın tarihi geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.                     
Netflix'in yeni yerli dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta yayında Tam Boyutta Gör
Netflix'in yeni yerli dizisi olan Sıcak Kafa'dan geçtiğimiz saatlerde ilk görüntüler paylaşıldı ve dizinin yayın tarihi açıklandı.

Sıcak Kafa Aralık 2022'de

Paylaşılan videoya göre Sıcak Kafa isimli dizi 2 Aralık'ta Netflix üzerinden izleyicisiyle buluşacak. Dizinin başrolünde Osman Sonant, Gonca Vuslateri ve Hazal Subaşı gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Mert Baykal üstleniyor.

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan SICAK KAFA, dil ve konuşma yoluyla bulaşıp insanları deliliğe sürükleyen bir salgın hastalığın kasıp kavurduğu bir dünyada geçiyor. Annesinin evine sığınıp herkesten uzak bir hayat süren eski dil bilimci Murat Siyavuş, bu hastalıktan gizemli bir şekilde etkilenmeyen tek kişidir. Ancak Salgınla Mücadele Kurumunun acımasız görevlileri peşine düşünce güvenli sığınağından çıkmak zorunda kalan Murat, İstanbul'un harap olmuş sokaklarında bir yandan kaçıp bir yandan da hastalığın kalıcı bir etkisi olan "sıcak kafa"sının sırrını çözmeye çalışır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim