Anlık Bildirim

Netflix'ten başarılı F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel geliyor

Netflix, 7 kez dünya şampiyonu olmuş Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher için belgesel hazırladığını açıkladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix, Michael Schumacher belgeseli hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Özellikle belgeselleri ile dikkat çeken popüler video akış platformu Netflix'ten bir başka efsane sporcu için daha belgesel geliyor. 

Netflix'ten Michael Schumacher Belgeseli Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde The Hollywood Reporter'ın yaptığı habere göre Netflix, usta F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel hazırlıyor. Belgesel, Schumacher'in Formula 1 kariyerine başladığı Batı Almanya'dan usta bir pilot olana kadarki dönemi anlatacak. Belgesel, 15 Eylül'de Netflix üzerinden yayınlanacak.

Schumacher, belgeseli Schumacher'in ailesiyle işbirliği içinde hazırlanıyor ve eşi Corinna, erkek kardeşi Ralf Schumacher, bu yıl F1'e ilk çıkışını yapan oğlu Mick ve kızı Gina ile röportajlar içeriyor. Belgeselde ayrıca F1 sürücüleri ve eski dünya şampiyonları Sebastian Vettel, Mika Häkkinen ve Damon Hill'in yanı sıra eski Formula 1 CEO'su Bernie Ecclestone da dahil olmak üzere Schumacher'in en yakın meslektaşları ve en zorlu rakipleriyle röportajlar yer alıyor.

1991 yılında Formula 1'de yarışmaya başlayan ve emekli olana dek 7 kez şampiyon olan usta pilot, 2013 yılında Fransız Alpleri'ndeki Meribel kayak merkezinde geçirdiği kayak kazası sonucu ağır yaralanarak komaya girmiştir. Kaza geçirdiği tarihten bu yana tedavisi devam etmekte olup temel fonksiyonlarında dahi zorlanma olduğu bildirilmektedir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim