Anlık Bildirim

Netflix'ten çocuklara özel TikTok tarzı bir yenilik geliyor: Kids Clips

Bloomberg'in yaptığı habere göre Netflix'ten çocuklara özel olarak geliştirilen TikTok tarzı yeni bir özellik geliyor.                                                 

Netflix'ten çocuklara özel TikTok tarzı bir yenilik geliyor: Kids

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix, çocuklar için platformuna yeni bir özellik ekleyecek gibi duruyor.

Çocuklar için Kids Clips

Bloomberg'de çıkan haberlere göre Netflix'in üzerinde çalıştığı bu yeni özellik, en azından şu an için sadece çocuklara yönelik bir hareket. TikTok'taki veya Instagram Reels'teki video izleme tarzı gibi çocuklar, yalnızca çocuklar için uygun olan içerikleri izleyebilecek. İçerikler çocuklar için özel olacak ve kısa kliplerden oluşacak.

Bu konudaki rakipleri, telefonlar için dikey bir izleme sağlarken Netflix yatay ve tam ekran modunda izlenilmesini isteyecek. Bu da aslında kliplerin süresinin birkaç dakika olmasını gösteriyor diyebiliriz. Yine Bloomberg'in haberine göre bu klip sayılarının da 10 ve 20 arasında olcağı söyleniyor. Yani çocukların saatlerini harcamaması için böyle bir vide video sayısı sınırı getiriliyor. 

Son olarak bu özelliğin şu an için yalnızca iOS cihazlara gelmesi ve ABD, Kanada, Avustralya, İrlanda ve İspanyolca konuşulan Latin Amerika ülkelerinde erişime açılması bekleniyor. Diğer ülkelere ne zaman geleceği veya Android cihazlara gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim