Injustice ve Mortal Kombat oyunları ile tanınan NetherRealm bildiğiniz gibi Warner Bros'a bağlı. Geçtiğimiz saatlerde de Injustice 3 bekleyenler için kötü bir haber ortaya çıktı.
Öncelik Mortal Kombat 12'de
Oyun dünyasının güvenilir isimlerinden Jeff Grubb'ın yaptığı habere göre NetherRealm şu anda riske atıp Injustice 3 yapmak istemiyor. Bunun yerine önceliği Mortal Kombat 12'ye verip güvenli oynamak istiyorlar. Bu karardaki ana sebep ise şirketin üst kuruluşu olan AT&T'nin belli olmayan tercihleri.
Geçtiğimiz aylarda Warner Bros.'un üst kuruluşu olan AT&T, bazı oyun stüdyolarını satabileceklerini belirtmişti. Hatta Electronic Arts, Take-Two, Microsoft ve Activision Blizzard bu konuda bir hayli istekli duruyordu. Bu satış işleminin belirsiz olmasından dolayı ileride bir telif sorunu yaşanmaması için NetherRealm; Injustice 3 değil, Mortal Kombat 12'ye öncelik veriyor.
Bu da demek oluyor ki önümüzdeki birkaç yıl içerisinde yeni oyunu görebiliriz. Mortal Kombat için planlanan tarih daha erkene çekilebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.