Anlık Bildirim

Warner Bros'un belirsizliği sebebiyle ön planda Injustice 3 değil, Mortal Kombat 12 var

AT&T, Warner Bros'a ait bazı oyun stüdyolarını satmayı planladığı için Injustice ve Mortal Kombat geliştiricisi NetherRealm'in öncelikli planı Mortal Kombat 12.

NetherRealm'in önceliği Mortal Kombat 12 Tam Boyutta Gör

Injustice ve Mortal Kombat oyunları ile tanınan NetherRealm bildiğiniz gibi Warner Bros'a bağlı. Geçtiğimiz saatlerde de Injustice 3 bekleyenler için kötü bir haber ortaya çıktı.

Öncelik Mortal Kombat 12'de

Oyun dünyasının güvenilir isimlerinden Jeff Grubb'ın yaptığı habere göre NetherRealm şu anda riske atıp Injustice 3 yapmak istemiyor. Bunun yerine önceliği Mortal Kombat 12'ye verip güvenli oynamak istiyorlar. Bu karardaki ana sebep ise şirketin üst kuruluşu olan AT&T'nin belli olmayan tercihleri.

Geçtiğimiz aylarda Warner Bros.'un üst kuruluşu olan AT&T, bazı oyun stüdyolarını satabileceklerini belirtmişti. Hatta Electronic Arts, Take-Two, Microsoft ve Activision Blizzard bu konuda bir hayli istekli duruyordu. Bu satış işleminin belirsiz olmasından dolayı ileride bir telif sorunu yaşanmaması için NetherRealm; Injustice 3 değil, Mortal Kombat 12'ye öncelik veriyor. 

Bu da demek oluyor ki önümüzdeki birkaç yıl içerisinde yeni oyunu görebiliriz. Mortal Kombat için planlanan tarih daha erkene çekilebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim