Anlık Bildirim

Amazon Game Studios'un yeni oyunu New World, RTX 3090 ekran kartlarını kullanılamaz hale getiriyor

Amazon'un yeni çıkacak olan oyunu New World'un beta sürümünün yayınlanmasının ardından, oyunun Nvidia RTX 3090 ekran kartlarını kullanılamaz hale getirdiği bildirildi.

Amazon'un yeni oyunu New World, dün itibariyle önsipariş veren oyuncular için kapalı beta sürümüne girdi. RTX 3090 grafik kartlarıyla donatılmış sistemleri olan kullanıcılar, oyunun sistemlerini kullanılamaz hale getirdiğini bildirdi. Oyunun, EVGA RTX 3090 kartlarını diğer ekran kartlarından daha fazla etkiliyor gibi görünüyor ancak 3090'ın diğer modellerini kullanan oyuncuların, aşırı ısınma ve tehlikeli güç sıçramaları ile ilgili sorunlar çıkardığını bildirdiğini belirtmekte fayda var.

New World, RTX 3090 ekran kartlarını bozuyor Tam Boyutta Gör

Resmi açıklama gelmedi

Problem, menü ekranlarında kare hızı limitinin bulunmamasından dolayı ekran kartının sonsuz sayıda kare hızı oluşturmaya çalışmasından kaynaklanıyor. Arızalanan kartlar için değişim/iade süreci başlatıldı. EVGA veya Amazon Game Studios'tan ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdilik bir EVGA RTX 3090 ekran kartı kullanıyorsanız, bu konuda daha fazla açıklama yapılana kadar New World oyunundan uzak durmak isteyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19339 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, new world ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim