Popüler taşınabilir oyun konsolu Nintendo Switch sahiplerinin geçtiğimiz haftasonu kullanıcı forumlarını hesaplarına izinsiz erişildiği yönünde bildirilerde bulunması dikkat çekmişti. Firma konuyu araştırdıklarını açıkladı.
Ele geçirilen hesaplar üzerinden satın alım iddiası
Geçtiğimiz günlerde bir çok Switch konsolu sahibi hesaplarına izinsiz bir şekilde erişildiğini rapor etti. Henüz tespit edilemeyen kişilerin bu girişimleri neticesinde elde ettikleri hesapların bazılarından 100 Euro’luk oyun satım alımı yaptıkları iddialar arasındaydı. Bununla birlikte izinsiz erişimlerin son birkaç haftadır gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında.
Gelen eleştiriler üzerinde Nintendo ekibi harekete geçti. Firma yaptığı röportajla üzücü gelişmenin üzerine eğildiğini belirtmiş. Kullanıcılardan çözüm bulununcaya kadar 2 aşamalı doğrulama yöntemini etkinleştirmelerini isteyen ekip sorun yaşayan kullanıcıların destek bölümüne başvurmalarını rica etmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.