Anlık Bildirim

Nintendo hesaplara izinsiz erişilmesini mercek altına aldı

Geçtiğimiz günlerde Switch sahiplerinden toplu bir şekilde gelen şikayetler neticesinde firma durumu incelemeye karar verdi. Nintendo şimdilik kullanıcılara önemli bir tavsiyede bulundu.

Nintendo hesaplara izinsiz erişilmesini mercek altına aldı Tam Boyutta Gör

Popüler taşınabilir oyun konsolu Nintendo Switch sahiplerinin geçtiğimiz haftasonu kullanıcı forumlarını hesaplarına izinsiz erişildiği yönünde bildirilerde bulunması dikkat çekmişti. Firma konuyu araştırdıklarını açıkladı.

Ele geçirilen hesaplar üzerinden satın alım iddiası

Geçtiğimiz günlerde bir çok Switch konsolu sahibi hesaplarına izinsiz bir şekilde erişildiğini rapor etti. Henüz tespit edilemeyen kişilerin bu girişimleri neticesinde elde ettikleri hesapların bazılarından 100 Euro’luk oyun satım alımı yaptıkları iddialar arasındaydı. Bununla birlikte izinsiz erişimlerin son birkaç haftadır gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında.

Gelen eleştiriler üzerinde Nintendo ekibi harekete geçti. Firma yaptığı röportajla üzücü gelişmenin üzerine eğildiğini belirtmiş. Kullanıcılardan çözüm bulununcaya kadar  2 aşamalı doğrulama yöntemini etkinleştirmelerini isteyen ekip sorun yaşayan kullanıcıların destek bölümüne başvurmalarını rica etmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim