Anlık Bildirim

Nintendo Switch’e oyunları SD karta taşıma taşıma desteği geldi

Taşınabilir oyun konsolu tarafında başarılı satış rakamlarına imza atan Nintendo’nun çözümü için önemli bir güncelleme yayınlandı.

Nintendo Switch’e oyunları SD karta taşıma taşıma desteği geldi Tam Boyutta Gör

Japonyalı Nintendo’nun çıkarılabilir kontrolcüsüyle gelen el konsolu Nintendo Switch firma için yüz güldürücü sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Yayınlanan yamam kullanıcıların işini kolaylaştıracak.

Oyunlar SD karta taşınabilecek

10.0.0 sürümlü güncelleştirmeyle halihazırda kurulu oyunları veya DLC’leri dahili depolama alanından SD karta ya da tam tersi yönde taşımak artık mümkün. Böylelikle oyunlar SD’ye aktarılmak istendiğinde tekrardan indirmek gerekmeyecek. Bunun için ayarlardan veri yönetimi kısmından depolama birimleri arasında veri aktarımını seçmeniz gerekecek.

Bununla birlikte bazı istisnalar da mevcut. Bazı verileri ve oyun kayıt dosyalarını hariç tutan yamanın getirdiği bir başka geliştirme ise butonların yeniden haritalanabilmesi olmuş.

Xbox One’a birkaç yıl önce gelen seçenekle kullanıcılar her kontrolcü için 5’e kadar konfigürasyona gidebilecek. Son olarak Animal Crossing temalı profil ikonu ve yer imi özelliği de getiren güncelleştirme otomatik olarak yükleneceği gibi elle de tetiklenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim