Anlık Bildirim

Nolan'ın 2. Dünya Savaşı temalı filmi Oppenheimer'ın çekimleri başladı, ilk görsel geldi

Filmleri ile kalitesini kanıtlamış olan Christopher Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı yeni filmi Oppenheimer'ın çekimleri başladı. Filmden ilk görsel de geldi. 

Nolan filmi Oppenheimer'ın çekimleri başladı; ilk görsel geldi Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının son dönemde en popüler yönetmenlerinden biri olan Chistopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan güzel haber geldi.

Oppenheimer'ın Çekimleri Başladı

Geçtiğimiz saatlerde gelen haberlere göre filmin kadrosuna yine Nolan filmlerinden tanıdığımız başarılı oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh eklendi. Ayrıca filmin çekimlerinin başladığı da açıklandı. Haberin girişinde gördüğünüz görsel de filmden paylaşılan ilk görsel. Filmin özellikle oyuncularıyla bir hayli dikkat çektiğini söylemek gerek.

Oppenheimer, Robert Oppenheimer'a yani "ilk nükleer bombanın babası" olarak tanınan isme odaklanacak. Oppenheimer'ın vizyon tarihi 21 Temmuz 2023. Daha önce de ortaya çıktığı gibi film 100 gün boyunca vizyonda kalacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Alden Ehrenreich, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid ve Matthew Modine bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim