Anlık Bildirim

7 dalda Oscar ödüllü Oppenheimer, Amazon Prime Video'ya geliyor

Oscar 2024'e damga vuran Oppenheimer filmi Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Oppenheimer, 26 Mart'tan itibaren Prime Video'dan izlenebilecek.                   
7 dalda Oscar ödüllü Oppenheimer, Amazon Prime Video'ya geliyor Tam Boyutta Gör
2024 Oscar Ödül Töreni’nde En İyi Film kategorisi dahil olmak üzere 7 dalda ödül kazanan Oppenheimer dijital platformlara geliyor. Oppenheimer, Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Oppenheimer nasıl izlenir?

Oscar ödüllü Oppenheimer, 29 Mart’tan itibaren Amazon Prime Video’dan izlenebilecek. Amazon Prime üyeliği başlatarak Prime Video platformunu ek ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Amazon Prime Video'ya abone olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Prime'ı 30 gün ücretsiz deneyerek hem Prime Video'dan hem de Amazon.com.tr'deki Prime'a özel indirimler, ücretsiz aynı gün teslimat gibi diğer avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ücretsiz deneme sonrasında aylık 39 TL olarak ücretlendiriliyor.

https://www.primevideo.com

Prime avantajları için: https://www.amazon.com.tr/prime

Oppenheimer, 2024 Oscar Ödülleri’ne damga vurdu. Gecenin en çok ödül kazanan filmi olarak kayıtlara geçti. “En İyi Film”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Erkek Oyuncu”, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu”, “En İyi Film Müziği”, “En İyi Sinematografi” ve “En İyi Film Kurgusu” kategorilerinde Oscar ödülü aldı.

Oppenheimer konusu

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanılan filmde, Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor. Fizikçi Julius Robert Oppenheimer'a 2. Dünya Savaşı sırasında Manhattan Projesi'nin bilimsel liderliği verildiğinde, o ve eşi Kitty, Oppenheimer'ın çalışmasının sadece kendi hayatları üzerinde değil, tüm dünya üzerinde bu kadar etki edeceğini hayal edemezdi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim