Anlık Bildirim

Sevilen oyuncu Norman Reedus, Ghost Rider olarak Marvel'a katılmak istiyor

The Walking Dead dizisi ve Death Stranding oyunundan tanınan popüler oyuncu Norman Reedus, Marvel'ın karakteri Ghost Rider'ı canlandırmak istediğini söyledi.

Norman Reedus, Ghost Rider'ı canlandırmak istiyor

Şüphesiz şu anda sinema sektörünün en popüler markası Marvel diyebiliriz. Özellikle son yıllarda yayınlanan filmler ve diziler ile birlikte bir hayli büyüdüler. Marka bu kadar büyük olunca oyuncular da daha fazla para kazanıyor ve film sayıları artıyor. Bu yüzden birçok oyuncu da Marvel tarafında bir rol almak istiyor. Elbette bazen oyuncuların isteme sebepleri farklı da olabiliyor. 

Norman Reedus Marvel'a Katılmak İstiyor

Geçtiğimiz günlerde de bu isimlerin arasında bir yenisi daha katıldı. The Walking Dead dizisi ve Death Stranding oyunundan tanınan Norman Reedus, Marvel oyuncuları arasına katılmak istediğini söyledi. Rol almak istediği yapım ise Ghost Rider. Kendisini daha önce genelde motorcu olarak yapımlarda gördüğümüz için Marvel'daki en uygun karakterin Ghost Rider olduğunu söyleyebiliriz. Kendisi karakteri oynamanın çok keyifli olacağını ve bu isteğini onlara da ilettiğini belirtiyor.

Ghost Rider'ı daha öncesinde Nicolas Cage'in canlandırdığı filmlerde görmüştük. Filmler ne yazık ki pek kaliteli değildi. Karakteri bir daha Marvel Sinematik Evreni'nde görecek miyiz bilmiyoruz. Şu sıralar evrenin genişlediğini düşünürsek küçük de olsa bir ihtimal var diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7737 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ghost rider, marvel ve
2 etiket daha norman reedus Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim