Anlık Bildirim

Nvidia 170HX en iyi Ethereum madenciliğini sunuyor

Sızdırılan Nvidia 170HX adındaki gizemli madencilik kartı 164MH/s kazım performansı ve 8GB HBM2e belleği ile RTX 3090 ekran kartını bile gölgede bırakmayı başarıyor.

Nvidia 170HX madencilikte yeni standart Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın kripto para madencilerini oyun kartlarından uzak tutmak için geliştirdiği HX serisi büyümeye devam ediyor. Nvidia 170HX olarak sızan bir madencilik kartı büyük ilgi görecek gibi. 

Nvidia 170HX neler sunuyor?

Nvidia 170HX firmanın önceki modellerinden oldukça farklı bir yapı izliyor. 4480 CUDA çekirdeği barındıran madencilik kartı 8GB HBM2e bellek ile 1.5TB/s bant genişliğine ulaşıyor. Ethereum performansı ise 164MH/s ve bunu 250W tüketimde gerçekleştiriyor. 

Nvidia 170HX kartı serinin son ürünü 90HX’e göre neredeyse iki kat kazım performansı sunuyor. RTX 3090’a göre ise yüzde 40 civarı bir artış görülüyor. HBM2e bellek olması çok önemli bir avantaj sağlamış. Üstelik enerji değeri de oldukça düşük kalmış. 

Madencilerin birden fazla kart kullandığını hesaba katarsak Nvidia 170HX çoklu kurulumlarda hem rekor kazım seviyelerine ulaşacak hem de enerji tüketimini görece daha düşük seviyelerde tutacak. Bu bakımdan madencilerin ilgi göstereceğini düşünebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13544 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia 170hx ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim