Anlık Bildirim

Nvidia patronu yeniden mutfakta

Akşam saatlerinde başlayacak olan GTC 2021 etkinliğinin açılış konuşmasını Nvidia patronu Jensen Huang yine mutfağından yapıyor. Etkinlikte 1500 civarı sunum olacak.

Nvidia patronu yeniden mutfakta Tam Boyutta Gör

Geçen yıl Ampere mimarisini tanıtmak için kendi mutfağındaki fırından GA100 dolu tepsiyi çıkararak mini bir şov yapan Nvidia patronu Jensen Huang yine mutfağa giriyor. GTC 2021 etkinliğinin startı Huang’ın mutfağından verilecek.

GTC 2021 neler getiriyor?

Ampere tabanlı RTX 3000 serisi büyük ilgi görüyor ve Nvidia gelirleri rekor üstüne rekor kırıyor. Bu bakımdan GTC 2021 etkinliğinde Nvidia’nın yeni bir mimari tanıtması beklenmiyor.

Bunun yerine profesyonel bilgisayar pazarı, kuantum bilgisayarlar, yapay zeka, RTX hızlandırıcılar, NVIDIA Drive, yeni Jetson sistemleri gibi konular üzerinde yoğunlaşılacak. Saat 17.00 itibariyle başlayacak olan etkinliğin 1500 civarında sunumdan oluşacağı ifade ediliyor.

Nvidia bununla birlikte bazı sürprizler olacağını da bildirmiş. Bu bakımdan RTX ekran kartlarına yeni kapasitelerin eklenmesi söz konusu olabilir. Gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7973 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, gtc 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim