Anlık Bildirim

Nvidia sürücülerinde işlemci yükünü artıran sorun keşfedildi

Nvidia'nın 531.18 "Game Ready" sürücü güncellemesinde işlemci kullanımını arttıran ilginç bir sorun keşfedildi. İşte yeni ortaya çıkan sorunun detayları ve çözümü.
Nvidia sürücülerinde işlemci yükünü artıran sorun keşfedildi! Tam Boyutta Gör
Nvidia tarafından kısa süre önce paylaşılan "Game Ready" sürücü güncellemesi (531.18), RTX Video Süper Çözünürlük gibi yepyeni özellikleri beraberinde getirdi. Ancak aradan geçen bir haftalık sürenin ardından, sürücü kaynaklı ilginç bir sorun ortaya çıktı. Kullanıcılar, yeni sürücülerin işlemci yükünde ani bir artışa neden olduğu söylüyor.

Nvidia sürücülerinde yeni bir sorun keşfedildi

Bildirilenlere göre keşfedilen yeni sorun, işlemci kullanımının büyük oranda artmasına neden oluyor. Bu bağlamda Reddit ve Nvidia forumlarında birçok kullanıcı, belirli oyunlardan sonra ''Nvidia Container'' uygulamasının yüzde 15'in üzerine çıkabilen bir CPU tüketimine neden olduğunu bildirdi.

Nvidia sürücülerinde işlemci yükünü artıran sorun keşfedildi! Tam Boyutta Gör
Bu sorundan etkilenip etkilenmediğinizi öğrenmek için Windows Görev Yöneticisi'ni kullanmanız ve işlemler sekmesini kontrol etmeniz yeterli. Buradan CPU kaynak kullanımına göz atarak sorunu doğrulayabilirsiniz. 

Artan şikayetlerin ardından Nvidia, sürücü kaynaklı sorunun varlığını doğrulandı. Böylece kısa süre içerisinde yeni bir düzeltme veya sürücü güncellemesi paylaşılacağını söyleyebiliriz. Ancak düzeltmeyi beklemek istemeyen kullanıcılar için farklı çözüm yolları da mevcut. Uygulamayı basitçe kapatmaya zorlamak veya 528.49 WHQL sürücüsüne geri dönmek de sorunu ortadan kaldırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3295 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim