Anlık Bildirim

OnePlus, akıllı telefon kutularına farklı bir bakış açısı getirdi: Blister ambalaj

OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 9 serisi için düşünülmüş alternatif ambalaj tasarımını paylaştı. Yeni paket akla USB sürücü ve oyuncak gibi ürünleri getiriyor.

OnePlus 9 serisi için geliştirilmiş alternatif ambalaj tasarımı Tam Boyutta Gör

OnePlus 9 serisi akıllı telefonlar, önceki modellerinkinden biraz daha uzun olacak şekilde tasarlanmış yeni parakende kutusunda piyasaya sürüldü. Şirket en son amiral gemilerini oldukça "şık" bir pakette sunsa da alternatif ambalajlama fikirlerini de düşünmüyor değil.

OnePlus CEO'su Pete Lau kişisel Twitter hesabında OnePlus 9 serisi akıllı telefonlar için geliştirilmiş "alternatif" ambalaj tasarımını gösteren bir görsel paylaştı. Ancak şirketin gelecekte bu fikri hayata geçirip geçirmeyeceği konusunda şu an için net bir şey söylemek zor.

OnePlus 9 serisi için geliştirilmiş alternatif ambalaj tasarımı

Oyuncak ambalajı gibi

Pete Lau'nun gösterdiği yeni ambalaj, geleneksel kutulu tasarımı ortadan kaldırırken, bunun yerine USB sürücü ve oyuncak gibi ürünleri paketlemede kullanılan "blister ambalaj" kavramını masaya getiriyor. Pete Lau, şık kırmızı kutudan vazgeçmediklerini ancak böyle bir şeyin eğlenceli olabileceğini söylüyor.

OnePlus 9 serisi için geliştirilmiş alternatif ambalaj tasarımı Tam Boyutta Gör

Ambalajda sadece akıllı telefonun kendisi var. Şarj cihazı ve kablosunu göremiyoruz. Paket üzerinde Snapdragon 888 işlemci, Hasselblad kamera ve 120 Hz ekran gibi cihazın teknik özelliklerinden bahsediliyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Akıllı telefonların kutu yerine bu şekilde plastik ambalaj ile gelmesini nasıl karşılarsınız?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11688 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kutu, ambalaj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim