Anlık Bildirim

13 Ekim lansmanı öncesi OnePlus Buds Z2'nin perakende kutusu görüntülendi

OnePlus yeni kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OnePlus 9 RT ile birlikte tanıtılacak Buds Z2 kablosuz kulaklığın perakende görüntüsü sızdırıldı.

OnePlus Buds Z2, 13 Ekim'de tanıtılacak

OnePlus'ın geçen yıl piyasaya sürdüğü Buds Z'nin yerini alacak olan Buds Z2, OnePlus 9 RT isimli akıllı telefonla birlikte 13 Ekim'de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Lansmanı yaklaşan OnePlus Buds Z2'nin perakende kutu görüntüsü sızdırıldı.

Şarj kutusu 520 mAh kapasiteye sahip

Evan Blass tarafından sızdırılan görüntüye bakıldığında kulaklığın bazı detayları ortaya çıkıyor. Buds Z2, silindir benzeri bir forma sahip şarj kutusu, bir şarj kablosu ve ekstra silikon kulaklık uçları ile gelecek.

OnePlus Buds Z2'nin perakende kutusu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Perakende kutusuna göre kablosuz kulaklığın şarj kutusu, önceden ortaya çıkan sızıntıları doğrular şekilde 520 mAh kapasiteye sahip olacak. Ayrıca sızıntılar, ANC(aktif gürültü engelleme) özelliği kapalıyken kulaklığın 7 saate kadar çalma süresi sunacağını ortaya koyuyor.

OnePlus Buds Z2'nin beklenilen diğer özellikleri arasında şarj kutusunun 90 dakikada tam şarj olabileceği, kulaklıkların IP55 koruması sunması, Bluetooth 5.2'yi desteklemesi yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim