Anlık Bildirim

Yeni bütçe dostu telefon geliyor: Moto G Pure tanıtıldı

Motorola, bütçe dostu telefon segmentini kızıştıracak yeni Moto G Pure modelini tanıttı. 160 dolar fiyata sahip telefon rakiplerinde bulunmayan güçlü özellikler ile geliyor.

Fiyatı ile fark yaratacak telefon Moto G Pure tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çin merkezli ve diğer üreticilerin fiyat performans telefonları günümüzde büyük satış rakamlarına ulaşıyor. Bu markalar arasına katılmak isteyen Motorola, uygun fiyatlı telefonlar arasında büyük ses getirecek Moto G Pure modelini tanıttı.

Android 11 desteği ile gelecek yeni telefon, 6,5 inç Max Vision HD+ panel, 1.600 x 720 çözünürlük ve yüzde 81 ekran gövde oranı sunuyor. Cihaza MediaTek Helio G25 işlemcisi güç verirken, 3 GB RAM, Micro SD kart desteği ile beraber 32 GB depolama seçeneği bulunacak. Koruma tarafında ise, dökülme ve sıçramalara karşı IP52 derecesi ile gelen Moto G Pure, 4.000 mAh bataryası ile 2 gün tam kullanım sunabiliyor.

Fiyatı ile büyük ilgi çekecek

Yeni telefonun kamera özelliklerine baktığımızda, 13 MP F/2.2 ana kameraya, 2 MP derinlik sensörü ve faz algılamalı odaklama kamerası eşlik ediyor. Bununla beraber 5 MP f/2.4 ön kamerası bulunuyor. Fiyat dengesi sağlanabilmesi için 5G ve NFC desteği bulunmayan telefon, 3,5 mm kulaklık girişi, 802.11 a/b/g/n/ac çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0, çift mikrofon ve bir USB 2.0 Type-C bağlantı girişi sunacak.

Moto G Pure, bütçe dostu telefonlar arasında yerini alarak 159,99 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Best Buy, Walmart, B&H Photo, Amazon'da satılan telefonun, ülkemize ne zaman geleceği tam olarak bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim