Anlık Bildirim

OnePlus, iPhone ile dalga geçti: ''Uygun fiyata tek model''

OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 11'in tanıtım görsellerinde iPhone ile dalga geçti. Çinli üretici, iPhone'ların fiyatı ve Pro, Max ve Ultra sürümlerine göndermede bulundu. 
OnePlus, iPhone ile dalga geçti: ''Uygun fiyata tek model'' Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung arasında yaşanan rekabete sürpriz bir isim dahil oldu. Kısa süre önce amiral gemisi OnePlus 11 modelini piyasaya süren OnePlus, yeni tanıtım görsellerinde iPhone ve Samsung ile dalga geçti.

OnePlus, Apple ile dalga geçti

Hatırlayacak olursak OnePlus 11, ister Android ister Apple olsun neredeyse tüm büyük amiral gemilerinden daha düşük 699 dolarlık bir fiyat etiketi ile tanıtıldı. Ayrıca akıllı telefon ailesinde Pro sürümü geride bırakan marka, yoluna tek bir amiral gemisi model ile devam ediyor. Bu bağlamda OnePlus, resmi web sitesinde yer verilen OnePlus 11 görsellerinde iPhone ve Samsung Galaxy cihazlara göndermede bulundu.

Paylaşılan görüntülerde OnePlus'ın Pro, Max ve Ultra modellerinin üstünü çizerek hem Apple hem de Samsung ile alay ettiğini görebilirsiniz. Ayrıca Çinli dev kullanıcıların üst model seçeneklere ihtiyaç duymadan, 699 dolardan başlayan fiyatlarla Premium performansa ulaşabileceklerini belirtiyor. 

Günümüzde Samsung ve Apple, özellikle reklam kampanyaları söz konusu olduğunda "tatlı bir rekabet içerisinde. Görünüşe OnePlus da bu rekabete dahil olmaya devam edecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23172 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oneplus 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim