Anlık Bildirim

OnePlus Nord CE 3, ilk kez canlı olarak görüntülendi

Larry kod adıyla bilinen OnePlus'un yeni telefonu Nord CE 3, yakında piyasaya sürülebilir. Arkada üçlü kamera kurulumuyla gelecek cihaz, ilk kez canlı olarak görüntülendi. İşte detaylar:
OnePlus Nord CE 3, ilk kez canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
OnePlus Nord CE 2'nin halefi olacak Nord CE 3'ün yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Mysmartprice tarafından ortaya çıkan yeni bir rapor sayesindeyse cihaz ilk defa canlı olarak gözler önüne serildi. 

İşte OnePlus Nord CE 3 hakkında bilinenler:

OnePlus Nord CE 3, ilk kez canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
OnePlus'ın orta sınıf akıllı cihazı Nord CE 3, sızan görüntülere göre parlak bitişli bir kasaya ve mat bitişli kenarlara sahip olacak. Cihazın sağ kenarında parmak izi sensörünün de içinde olduğu güç düğmesi yer alırken cihazın alt kısmında SB Type-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası bulunmakta.

120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6,7 inç Full HD+ IPS LCD ekranla gelecek OnePlus Nord CE 3, Snapdragon 695 SoC yonga setinden güç alacak. 8GB ve 12GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle piyasaya sürülmesi beklenen cihazın 256GB'a kadar dahili depolama sunması bekleniyor. 

OnePlus Nord CE 3, ilk kez canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
Cihazın arkasında derinlik ve makro fotoğrafçılık için iki adet 2MP sensörün yanı sıra 108MP ana kameraya sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca cihazda selfie'ler için 16 MP'lik bir ön kamera bulunabilir. Son olarak Temmuz ayında piyasaya sürülmesi beklenen cihaz, 67W hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh bataryaya sahip olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim