Anlık Bildirim

OnePlus'tan yeni etkinlik duyurusu: OnePlus 11 tanıtabilir

OnePlus'un yeni amiral gemisi akıllı telefonunu sahneye çıkarmaya hazırlandığı biliniyor. Şirket merakla beklenen OnePlus 11'i önümüzdeki günlerde tanıtabilir. 
OnePlus'tan yeni etkinlik duyurusu: OnePlus 11 tanıtabilir Tam Boyutta Gör
OnePlus yeni amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çinli üretici bir lansman düzenleyeceğini duyurdu. Etkinliğin içeriği hakkında bilgi yok ancak OnePlus 11'in tanıtılabileceği bildiriliyor.

Şirketin sosyal medya hesabında yayınlanan postere göre etkinlik şirketin 9. yıldönümü vesilesiyle 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Çin'de yapılacak lansmanın OnePlus 11'in tanıtımıyla taçlandırılabileceği söyleniyor.

OnePlus'tan yeni etkinlik duyurusu: OnePlus 11 tanıtabilir Tam Boyutta Gör

OnePlus 11 hakkında bilinenler

OnePlus 11'in QHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç AMOLED panele sahip olacağı bildirilmişti. Amiral gemisi akıllı telefon Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 16 GB'a kadar RAM ile tüketicilere sunulacak.

Cihazla ilgili sızdırılanlar arasında 50 + 48 + 32 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü arka kamera sistemi ve 100W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil bulunuyor. Diğer detayları eğer tanıtım gerçekleşirse iki gün sonra öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim