Anlık Bildirim

OnePlus yeni bir uygun fiyatlı akıllı TV çıkardı

Akıllı TV modellerini Avrupa pazarında satışa sunmaya hazırlanan OnePlus, yeni bir model piyasaya sürdü. OnePlus TV 40Y1, 40 inç LCD ekran ve Dolby Audio ses desteğiyle geliyor.

OnePlus yeni bir uygun fiyatlı akıllı TV çıkardı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi OnePlus, akıllı TV serisini yeni bir modelle genişletti. OnePlus TV 40Y1 olarak adlandırılan model 1920×1080 piksel çözünürlükte 40 inç LCD ekrana sahip.

Televizyonda kullanılan panel DCI-P3 renk gamının yüzde 93'ini kapsıyor. Ayrıca hem masa üstünde hem de duvara asılarak kullanılabildiğini belirtelim.

OnePlus yeni bir uygun fiyatlı akıllı TV çıkardı Tam Boyutta Gör

OnePlus TV 40Y1 gücünü 64 bit işlemcisi, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı içeriyor. Cihazda Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 teknolojileri mevcut.

Fiyatı da belli oldu

Televizyonda iki HDMI, iki USB, optik dijital ses çıkışı ve Ethernet bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca üzerinde Dolby Audio destekli 20W (2 x 10W) stereo hoparlörler var.

OnePlus yeni bir uygun fiyatlı akıllı TV çıkardı Tam Boyutta Gör

OnePlus TV 40Y1, Android TV 9.0 Pie işletim sistemi ile birlikte geliyor. TV, Chromecast'in yanı sıra Google Asistan ve Amazon Alexa desteği de sunuyor.

OnePlus TV 40Y1, 26 Mayıs'ta Hindistan'da satışa çıkacak. Cihazın fiyat etiketi 330 dolar. Çinli şirket akıllı TV modellerini Avrupa pazarında da satışa sunmaya hazırlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim