Anlık Bildirim

OnePlus yeni bütçe dostu akıllı TV modellerini tanıttı

Çinli OnePlus markası Nord CE 2 akıllı telefonu ile aynı anda yeni akıllı TV'lerini de tanıttı. OnePlus TV Y1S ve Y1S Edge serileri 32 ve 43 inç olmak üzere iki farklı boyutta sunuluyor.

OnePlus yeni bütçe dostu akıllı TV modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

OnePlus kısa süre önce düzenlediği etkinlikte Nord CE 2 akıllı telefonu ile birlikte iki yeni akıllı TV modeli de tanıttı. OnePlus TV Y1S ve OnePlus TV Y1S Edge serileri, 32 ve 43 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile karşımıza çıkıyor.

Her iki akıllı TV de HDR10, HDR10+ ve HLG desteğine sahip. Ayrıca Android TV 11 işletim sistemi ile çalıştıklarını belirtelim. Yeni televizyonların 32 inçlik modelleri HD, 43 inçlik versiyonları ise Full HD çözünürlük sunuyor.

OnePlus yeni bütçe dostu akıllı TV modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

ALLM ve OnePlus Connect 2.0 desteği

OnePlus TV Y1S ve OnePlus TV Y1S Edge, oyun oynarken otomatik olarak düşük gecikme moduna geçiş sağlayan ALLM özelliği ile geliyor. Çinli şirket yeni televizyonlarında Google Asistan desteği ve akıllı TV'leri uzaktan kumandaya dönüştüren OnePlus Connect 2.0 teknolojisine de yer vermiş.

OnePlus yeni bütçe dostu akıllı TV modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

OnePlus TV Y1S modellerinde 20W stereo hoparlörler bulunurken, OnePlus TV Y1S Edge modellerinde 24W stereo hoparlörler tercih edilmiş. Diğer öne çıkan özellikleri Dolby Audio teknolojisi, çift bantlı Wi-Fi ve OxygenPlay 2.0 ürün yazılımı olarak sıralayabiliriz.

OnePlus yeni bütçe dostu akıllı TV modellerini tanıttı Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın yeni televizyonları 21 Şubat Pazartesi günü ilk etapta Hindistan'da satışa çıkacak. Fiyat etiketleri ise şu şekilde:

  • OnePlus TV Y1S [32 inç] - 220 dolar
  • OnePlus TV Y1S [43 inç] - 360 dolar
  • OnePlus TV Y1S Edge [32 inç] - 225 dolar
  • OnePlus TV Y1S Edge [43 inç] - 375 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim