Anlık Bildirim

OnePlus %524 büyümeyle ABD'de Google'ı geride bıraktı

OnePlus, ABD pazarında %524'lük büyüme sağladı. ABD genel merkezli Google'ı kendi sahasında geride bırakan OnePlus, satış rakamlarıyla pazardaki yerini koruyacak gibi duruyor.

OnePlus %524 büyümeyle ABD'de Google'ı geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında markalar arasındaki rekabet devam ediyor. Bugün gelen verilere göre OnePlus 2021'in son çeyreğinde Google'ı kendi sahasında geride bıraktı. ABD pazarında %524'lük bir büyüme sağlayan OnePlus, listedeki yerini bir üst sıraya taşımayı başardı.

OnePlus, ABD'de Google'dan daha fazla sattı

2021'in son çeyreğinde ABD pazar dağılımını paylaşan Counterpoint, OnePlus'ın başarısını ortaya koydu. 2021'de %524 büyüme yakalayan OnePlus, Google'ı ABD'de geride bıraktı. Aynı yıl içerisinde satışlarında %56'lık bir artış sağlayan Google, gayet iyi bir başarı elde etmiş olsa da OnePlus'a geçildi. 2021'in sonunda ABD'de %2'lik pazar payına sahip olan OnePlus, pazar payı %1 olan Google'ı geçmiş bulundu.

OnePlus %524 büyümeyle ABD'de Google'ı geride bıraktı

Öte yandan listeye baktığımızda Alcatel'in OnePlus'la aynı orana sahip olduğunu görüyoruz. Listenin en üstünde %57 gibi üstün bir rakamla Apple'ın yer alması hiç şaşırtıcı değil. Tabi onu yine pazarın en büyük isimlerinden olan Samsung %24 pazar payıyla takip ediyor. Motorola ise %9'luk payı ile bu iki büyük şirketin hemen arkasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim