Anlık Bildirim

Opel yeni logosunu tanıttı: 2024'ten itibaren otomobilleri süsleyecek

Opel, 2024'ten itibaren tüm otomobillerinde kullanılacak yeni logosunu resmen tanıttı. İkonik şimşek unsurunu merkez alan logo elektromobilite çağına geçişi daha net bir şekilde yansıtıyor.

Opel yeni logosunu tanıttı: 2024'ten itibaren araçları süsleyecek Tam Boyutta Gör

Alman otomobil devi Opel, sürpriz bir şekilde ikonik şimşek logosunun yeni versiyonunu tanıttı. Elektromobilite çağını daha net bir şekilde yansıttığı görülen yeni logo, 2024 yılından itibaren üretilecek araçlarda yer almaya başlayacak.

Yeni logo ilk bakışta devrimden ziyade bir evrime işaret ediyor. Şimşek yine tasarım felsefesinin merkezi unsuru olmaya devam ederken ufak bir dokunuşa maruz kaldığına şahit oluyoruz. Artık klasik "Z" şeklinden ziyade iki parçalı bir forma bürünmüş durumda.

"Şimşek her zamankinden daha önemli"

Elektromobiliteyi sembolize etmek için bir şimşekten daha iyi ne olabilirdi ki? Dolayısı ile şimşeğin ortadan kaldırılmasını bekleyemezdik. Güncel haliyle şirketin e-mobiliteye odaklandığını her zamankinden daha fazla gösteriyor.

Opel yeni logosunu tanıttı: 2024'ten itibaren araçları süsleyecek Tam Boyutta Gör

Opel CEO'su Florian Huettl şimşek işaretinin önemini şu şekilde vurguluyor: "Şimşeğimiz her zamankinden daha amaca uygun. Sadece inovasyonun ve mobilitenin geniş kitlelerle buluşmasına olan bağlılığımızı sembolize etmekle kalmıyor, aynı zamanda 2028 yılına kadar Avrupa'da tamamen elektrikli bir marka olma taahhüdümüzü de ifade ediyor. Bu yıl portföyümüzde 15 elektrikli modelimiz olacak ve Opel'in elektrikli olduğunu gururla söyleyebiliriz".

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43546 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, opel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim