Anlık Bildirim

Opera 67 ile Çalışma Alanları geliyor

Opera 67 sürümü ile birlikte kullanıcılar Çalışma Alanları adında yeni bir özelliğe kavuşuyor. Sekmeler artık ilgiye göre gruplanabilecek ve ikon atanabilecek.

Opera 67 ile Çalışma Alanları geliyor Tam Boyutta Gör

Tarayıcı pazarında nispeten küçük bir orana sahip olsa da Opera yeniliklerine devam ediyor. Kripto para cüzdanı gibi farklı bir alanı hedefleyen yeniliğin ardından şimdi de Çalışma Alanları adında bir yeniliğe imza atıyor.

Opera 67 neler sunuyor?

Çalışma Alanları tarayıcının sol menüsüne yerleşen bir gruplama özelliği. Alanlarda istediğiniz bir konu ile ilgili tarayıcıları gruplayabiliyorsunuz. En fazla 5 alan açabilirken atanmış ikonları kullanabiliyorsunuz.

Bulduğunuz adresleri sağ tıklayarak alana transfer edebiliyorsunuz. Alanlar arasında Ctrl-Tab ile sekme gruplarını taşıyabilirsiniz. Alanlar seçiminize göre sol tarafta üst üste yerleşiyor ve Ayarlar ise en alttaki üç noktalı menüden gerçekleşiyor.

Opera 67 sürümünde bunun haricinde iki kez açılmış sekmelerin bulunarak işaretlenmesi, HTTPS üzerinde daha fazla güvenlik ve daha iyileştirilmiş resim içerisinde resim özelliği yer alıyor. Sürüm indirmeye sunulmuş durumda.

İndirme bağlantısı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim