Anlık Bildirim

5G cihazları için Western Digital UFS 3.1 belleklerini duyurdu

UFS 3.1 tabanlı Western Digital iNAND MC EU521 entegre bellek modülü WriteBooster özelliği sayesinde 800MB/s yazma hızlarına kadar ulaşabiliyor ve 5G telefonları hedefliyor.

5G cihazları için Western Digital UFS 3.1 belleklerini duyurdu Tam Boyutta Gör

5G döneminin resmen başlaması ile birlikte artık çok daha yüksek hızda veri transferleri ile tanışacağız. Haliyle 4K gibi 8K ve daha üzeri çözünürlüklerde yayınlar, içerikler veya büyük kapasitelere sahip dosya alışverişleri mümkün olacak.

Western Digital iNAND MC EU521 özellikleri

Bu bakımdan 5G dönemi için artık çok daha hızlı veri transferi yapan belleklere ihtiyaç duyulacak. JEDEC kurumu tarafından duyurulan UFS 3.1 standardı çok daha yüksek hızlarda veri transferine imkan tanıyor. Standart içerisinde yer alan WriteBooster ise yazma hızlarını daha da yukarı çekiyor.

Western Digital iNAND MC EU521 adındaki yeni entegre flash bellek bu özelliği barındıran ilk ürünlerden birisi durumunda. SLC NAND tamponlama özelliği sayesine yazma hızları 800MB/s seviyesine kadar çıkabiliyor.

96 katmanlı 3D NAND bellek modüllerinden oluşan ürün 5G telefonları hedefliyor. 128GB ve 256GB kapasitelere sahip olan ürün bu bakımdan amiral gemisi ve üst seviye telefonlara entegre edilebilecek. Henüz Western Digital tarafından bir tarih verilmedi ancak yıl içerisinde ilk örneklerin piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim