Anlık Bildirim

Opera'nın iOS uygulaması yeni bir ada ve daha sade görünümüne kavuşuyor

iOS için Opera uygulaması, üçüncü yıl dönümünde bazı değişiklikler alıyor. Opera Touch artık sadece Opera adıyla App Store'da yer alacak.

Opera'nın iOS uygulaması yeni bir ada ve daha sade görünümüne kavuşuyor

Opera, iOS uygulamasının üçüncü yılında bazı değişikliklere gidiyor. Şirket, en belirgin değişikliklerden biri olarak uygulamanın ismini değiştiriyor. Opera Touch adıyla uygulama mağazasında yer alan şirket artık sadece Opera ismini kullanacak.

iOS için Opera uygulamasının üçüncü yılı

Üçüncü yılında bazı değişikliklere giden tarayıcı, isim değişikliğiyle beraber logosunun rengini de değiştiriyor. Opera Touch'da yer alan mor simge değişen isimle beraber standart kırmızı rengine kavuşuyor.

Uygulama, alt çubuk ve hızlı işlem düğmesine yeni bir görünüm getiriyor. Opera'nın bir süredir uyguladığı minimalist hatlar, köşegen arka planın değişmesi ve öğelerdeki gölgelerin kaldırılmasıyla devam ettirilmeye çalışılıyor.

Opera, iOS kullanıcı tabanının Şubat ayına kadar son 12 ayda %65'in üzerinde arttığını söyledi. Güncellenen uygulama, bugün itibarıyla kullanıcılara sunulmaya başladı. Tüm kullanıcılar tarafından erişilebilir olması bir miktar süre alabilir.

Opera Browser with VPN and AI Opera Browser with VPN and AI Opera Browser with VPN and AI Opera Browser with VPN and AI Utilities Ücretsiz 88,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim